hetbandje.be

Contacteer  Het Bandje

Tel:  0477 82 92 50

 
 
 
 


info@hetbandje.beLocatie

Zoerselbaan  37

 2390  Westmalle       openingsuren:    

  Dinsdag.  Woensdag.  Donderdag.  Vrijdag.

      17u tot 19u     

            Open op afspraak             ------------------------------------

Zaterdag - Zondag

10u tot 17u

------------------------------------

Maandag & Feestdagen

Gesloten

x.EIGENDOMSVOORBEHOUD  /  Akkoord van montage en goederen


1.      Alle goederen blijven, voor rekening en risico van koper, eigendom van verkoper tot dat koper alles wat hij uit enige leverantie aan hoofdsom, rente en kosten aan   verkoper is verschuldigd, heeft betaald.

Dit betekent, dat wel betaalde goederen pas  eigendom van koper worden wanneer koper alles wat hij uit welke hoofde dan ook aan verkoper is verschuldigd, heeft betaald.


2.     De goederen, aanwezig bij koper en voorkomend in het leveringsprogramma van verkoper, worden behoudens tegenbewijs geacht afkomstig te zijn van verkoper

.

3.   Wanneer koper in gebreken is, kan verkoper alle met koper aangegane  overeenkomsten door middel van een schriftelijke verklaring eenzijdig ontbinden en de goederen terugnemen.


4.   Wanneer de koper de betaling heeft uitgevoerd heeft de koper de goederen in staat gekocht zoals deze bevond en akkoord is gegaan dat alles in goede staat is bij aankoop en montage. Alle dienst verlening in goede staat en oprecht in orde waren.


5.    Bij betaling van goederen en montage gaat de verkoper akkoord dat deze goederen en Montage in orde waren.


6.    De koper moet zich zelf bewust er van zijn dat montage of wissel van banden met zware machiene onder druk van perslucht worden gedemonteerd en gemonteerd worden. .De Monteur kan dus niet aangesteld worden voor lichte krasjes op velgen. Door verouderde banden of zeer slechte staat kunnen de banden met momenten moeilijk verwijderd worden en aleen verwijderd worden met zware kracht.


7.    De koper moet zich  zelf bewust er van zijn bij het balanceren van de nieuwe banden lood word geplaats met CLIP ON deze word met een ligt hamertje er opgeklopt. Bij het verwijderen van CLIP ON lood het oude lood zal er altijd  zichtbare krasjes of vuil zijn. Kleeflood word gelijmd bij het verwijderen van oude kleeflood zal er meestal altijd resterende resten  achterblijven maar deze worden er zo goed mogelijk  afgehaald  verwijderd.


________________________________________________________________________________________________________

copyright 2017 < 2019 hetbandje.be

Created by Segers Daniel